Daglig leder

Susanne Mørk

Susanne er utdannet klassisk sanger fra Barratt Due Musikkinstitutt. Hun tok en videreutdanning ved BDM og Norges Musikkhøyskole. På studiet fordypet hun seg i italiensk barokkmusikk og musikken ved Versailles under Louis XIV-XVI. Susanne underviser sammen med Jarle på tangokursene.

MOBIL
416 29 631
EPOST
susanne@kavakava.no
SM

Stedet

Kavakava

Kavakavas lidenskap er forankret i argentinsk tango, men utover det arrangerer vi selskaper og eventer for bedrifter og private. Ta kontakt om du vil vite mer.

TELEFON
416 29 631
EPOST
susanne@kavakava.no
INSTAGRAM
kavakavaoslo
FACEBOOK
KavakavaTango
WEB
kavakava.no
ADRESSE
Pilestredet 75c, 0354 Oslo
Kart 640 360 2

Tangovertinne og DJ

Lucy Coton

Vi gratulerer Lucy Coton med fast ansettelse! Lucy Coton har bakgrunn fra Madagascar og Tønsberg. Lucy jobber som vertinne på tangokvelder og som Dj på tirsdagstangoen. Hun tar ikke imot henvendelser og/eller klager på musikken.

MOBIL
nop
EPOST
no thanks
INSTAGRAM
lucycoton
FACEBOOK
not yet
IMG 1641 640x360 1533246777q80 zc

Tangodanser

Jarle Sandodden

Jarle har danset argentinsk tango i 20 år. Han har hatt gleden av å jobbe sammen med Eugenia Parrilla, Victoria Vieyra, Moira Castellano og Juana Sepulveda. Han har vært ansatt i det franske dansekompaniet Quat`Zarts hvor han turnert med forestillingene A Fuego Lento og Valser. Han har også opptrådt med Mosaliniorkesteret, Kringkastingsorkesteret, Tango for 3 og Gotan Project.

MOBIL
909 86 706
EPOST
jarle@kavakava.no

HMS

Kennedy Coton

Kennedy med etternavn Hjørungdal Mørk Sandodden, er naturlig nok HMS ansvarlig på Kavakava. Hva angår helse, miljø og sikkerhet er Kennedy selvlært, og praktiserer kun etter egneutviklede metoder. Kennedy fungerer også som vert på alle tangokvelder. Han er Dj på kvelder han føler seg opplagt.

MOBIL
nop
EPOST
no thanks
INSTAGRAM
kennedycoton
FACEBOOK
kennedycoton
Kennedy HMS 640 360