Tangokurs

Tango Young Oslo

Tango Young Oslo er et tilbud for unge i alderen 18-35 år som har lyst til å lære argentinsk tango. 3 dager i uken gjør vi nå GRATIS tango klasser og practica på Kavakava. Tilbudet gjelder for april, mai og juni. Tilbake

Dag / Tid
Mandag 19.00 - 22.00
Dag / Tid
Tirsdag 19.00 - 20.00
Dag / Tid
Fredag 20.00 - 21.00
Nivå
Nybegynnere / Litt øvet
Pris
Gratis

Drop-in kurs

Du kan komme alene eller sammen med venner. Du trenger ingen dansepartner for å bli med, vi rullerer på deltakerne slik at alle danser med alle.

Opplegget passer for deg som aldri før har danset argentinsk tango, men også for deg som ønsker å børste støvet av glemte ferdigheter.

Mandager
Kl 19.00 Nybegynner klasse
Kl 20.00 Litt øvet klasse
Kl 21.00 Practica med instruksjon

Tirsdager

Kl 19.00 Practica med instruksjon
Kl 20.00 Milonga de Ramon (dansekveld)

Fredager

Kl 20.00 Practica med instruksjon
Kl 21.00 Tangobar (dansekveld)

Ingen påmelding er nødvendig, det er bare å droppe innom Kavakava på Bislett.

Instruksjonen er ved Jarle Sandodden, Susanne Mørk, Randi Brecke, Tuva Onarheim og Gianina Druta.

Dersom du har spørsmål er det bare å kontakt Susanne på 41629631.

Tango Young

Tango Young startet i Firenze i 2012 og har siden spredt seg til Bologna, Venezia, Prato, Udine, Salonicco, Torino, Brussel, Budapest, Zagreb, Paris Gøteborg og Oslo.

Prosjektet er rettet mot unge i alderen 18-35 år, og målet er å introdusere nye dansere for den argentinske tangoens magiske verden!

I januar 2018 kjørte vi igang Tango Young på Kavakava i Oslo hvor vi arrangerer regelmessige kurs, øvinger og dansekvelder.

Detaljert info relatert til de ulike steders aktiviteter kan du finne på disse facebook linker:
Oslo, Firenze, Bologna, Paris, Budapest, Brussel,
Torino, Venezia, Prato, Gøteborg

For mer generell info om dette innovative nettverket for unge tango entussiaster besøk vår europeiske hjemmeside eu.TangoYoung.com.

Tango på Kavakava

Kavakava er skreddersydd for argentinsk tangodans. Med myk eikeparkett på gulv, dempet sort på vegger og tak, lysekroner og en glødene bar med alle rettigheter har Kavakava skapt en en lun og spesiell ramme for tangueros på alle nivåer.

Dansekvelder/milonga
Vi arrangerer ukentlige dansekvelder på tirsdag (Milonga de Ramon) og fredag (Tangobar).

Skotøy
Det viktigste er at skoene er komfortable. Damene kan gjerne velge sko med litt hælhøyde, men i starten vil myke joggesko fungere vel så godt.

Beliggenhet
Kavakava ligger sentralt til på Bislett i Oslo. Lokalet er lett tilgjengelig via offentlig kommunikasjon, og ligger i umiddelbar nærhet av Bogstadveien, Fagerborg kirke og Bislett stadion. Kart finner du under OM OSS.